Addicions i Salut Mental Comunitària

14.04.2019

Avui ens acompanya en Josep Rovira, especialista en addiccions i membre de l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), i la Lluïsa Taboada, directora de l'SPAI, servei integral per a les conductes addictives, un recurs municipal de la secció de salut pública i consum, que tenim aquí al Prat de Llobregat.


"L'ABD és una associació que des de fa més de 30 anys, les acompanyem en diferents moments de les seves trajectòries vitals, individualment o en grup, i actuem en la comunitat. Posem tots els nostres esforços en generar autonomia personal i convivència social mitjançant uns principis ètics de proximitat i de qualitat inequívocs.

Creiem en una societat justa que eradiqui les desigualtats i l'exclusió social, on totes les famílies, nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats, on les dones i els homes visquin en igualtat real i les persones grans, dependents o amb discapacitat tinguin una vida digna. Creiem en un futur on els joves i no tan joves facin un ús conscient i responsable de les drogues, on no hi hagi desnonaments i es respecti el dreta a l'habitatge però també al d'asil; volem acollir a persones migrades i refugiades perquè tothom pugui viure en igualtat d'oportunitats, independentment del nostre origen cultural."

Anualment a l'associació ABD atenen a més de 90.000 persones.

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!