Com em preparo per cercar feina?

17.02.2019

La Roser Montardit Calatayud és coach, orientadora laboral i terapeuta floral amb una gran trajectòria de col·laboracions en entitats i ajuntaments d'arreu del Baix Llobregat i el Barcelonès. 

Avui ens ajudarà avui a comprendre una mica millor el panorama laboral actual i com el coaching és una bona opció per a abastir-nos de noves i bones opcions. 

Els canvis en el mercat de treball (VICA) ens plantegen nous reptes, camins i oportunitats per a desenvolupar-nos com a éssers que, més enllà de sobreviure en una societat neocapitalista, volem gaudir del nostre dia a dia desenvolupant les nostres habilitats i posant-les al servei de tota la comunitat. 

El coaching laboral neix d'aquesta necessitat d'adaptació i ens ofereix tot un reguitzell d'estris, eines, opcions, ajudes i guies. 

I a les conversàvies del NEP, tindrem avui la sort de tenir al programa als components de La Alcachofa Azul, un programa de ràdio nascut dins del servei de rehabilitació comunitària del Prat.


Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar