Cuidem la Vida
 

L'Imma Sàrries és dona, mare i llevadora formada a Anglaterra que treballa acompanyant les dones a tenir un embaràs i un part digne i amorós. Amb ella parlarem de les pràctiques obstètriques hospitalàries habituals i de com ens afecta la salut mental l'experiència de parir.

L'Anna Viñas, pratenca, dona, doula, professora de ioga en la maternitat (embaràs i post part) i terapeuta gestàltica del Prat, ens explicarà què fan i què no fan les doules i com accedir a un acompanyament tan necessari i desconegut.

Susana Andrés Perpiñá, Psicòloga clínica de la unitat de salut mental perinatal i del servei de psiquiatria i psicologia infantil i juvenil, de l'Hospital Clínic de Barcelona, ens parlarà del nou Servei de Salut Perinatal per a dones mare en situacions de fragilitat i diagnòstic greu en salut mental.

Tenim avui al NEP a les convidades següents: Maribel Matilla Mont, dona, mare i assessora del grup AREOLA Prat. Rosa Sorribes, dona, mare, col·laboradora de l'Associació Areola a Gavà i creadora de l'espai web Crianza Natural. Ana Sánchez, dona, mare, participant del grup de LM de l'Associació Areola del Prat de Llobregat i a Susana Esteban, dona,...

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!