Conversàvies. 

Expertesa en l'Art del Viure.

Avui parlarem de bons tractes amb l'Eva Cabanillas, cap de dependència del Servei d'Acció Social del Prat; amb en Jaume Vidal, president de l'Associació Familiars Salut Mental Baix Llobregat; amb en Joan Sánchez Osete, pratenc i treballador de la sanitat pública; amb l'Elena Muñiz i la Dora Villalba del col·lectiu Dones Sàvies de Sant Cosme...

A les conversàvies d'avui tenim amb nosaltres a dues dones del Col·lectiu Dones Sàvies de Sant Cosme, la Iluminada i la María Garcinuño. I a la nostre col·laboradora habitual, la Myriam Félez.

La Neus ElCacho és dietista integrativa i coach nutricional, formada a la universitat de barcelona i a la Harvard Medical school. Avui ens explicarà la relació entre la nostra alimentació, el nostre aparell digestiu i la nostre salut mental, tema del que parla al seu llibre "La dieta de les emocions".

Eva Cabanilles, cap de serveis básics i dependència del Prat de Llobregat; en Jaume Vidal, president de l'Associació Salut Mental Baix Llobregat i l'Helios Quintas, autor de "Momentos de Lucidez, cómo superé mi depresión".
També tenim la sort de tenir al programa la Catalina i la Iluminada, del col·lectiu de les ...

La Tinenta d'alcaldia Margarita García Domínguez, la Regidora de Salut Pública, Débora García Barrios, Nati Mora Codony, Cap de secció de Projectes Comunitaris i Territori, del Prat de Llobregat i l'Imanol Crespo, director del Prat Ràdio ens acompanyaran a presentar aquest nou espai dedicat a la Salut Mental Comunitària.

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!