Testimonis en Primera Persona i La Alcachofa Azul

 

Avui ens acompanya en Josep Rovira, especialista en addiccions i membre de l'Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), i la Lluïsa Taboada, directora de l'SPAI, servei integral per a les conductes addictives, un recurs municipal de la secció de salut pública i consum, que tenim aquí al Prat de Llobregat.

El juny de 2018 es van obrir els primers SEAP al Baix Llobregat, proposta endegada per Esther Fornells i Josep Moya, per a promoure els bons tractes i recollir aquelles necessitats, esdevingudes per la seva manca dirigits a tota la població adulta.

La Roser Montardit Calatayud és coach, orientadora laboral i terapeuta floral amb una gran trajectòria de col·laboracions en entitats i ajuntaments d'arreu del Baix Llobregat i el Barcelonès.

En Joan Pinyol, de la Fundació Salut i Persona, ens ha acompanyat a comprendre la importància de reduïr els riscos psicosocials en l'àmbi laboral i ens ha explicat com la seva organització en té cura.

Per a mi el setembre arriba sempre acompanyat per novetats i canvis, il·lusions i projectes. Quan era petita, recordo l'emoció que sentia quan, dies abans de començar el curs, fullejava els llibres, repassava el material, preparava la motxilla,...

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!