Adolescències
 

El grup d'adolescents del CNE Can Rigol i de l'IES Baldiri Guilera, han volgut despedir-se de l'activitat de ràdio amb una temàtica que les ocupa i de la que en tenen moltes coses a dir. Ens acompanya avui la regidora Anna Martín Cuello; regidora d'Acció Ambiental, Energia, Joventut, Feminisme i LGTBI del Prat de Llobregat.

En el programa d'avui, l'alumnat dels centre d'educació especial Can Rigol i de l'IES Baldiri Guilera parlen sobre com cuidar la salut mental (SM) i de com, en un moment o un altre de la nostra vida, totes les persones podem patir-ne un desequilibri.

L'alumnat de l'IES Ribera Baixa i del Centre Can Rigol han decidit avui parlar de com es cuida actualment la salut mental als centres educatius i també ens fan propostes per a que esdevinguin encara més curosos amb les persones i la nostre salut mental. Com a convidades, tenim a una de les professores del claustre de...

Primer programa del projecte "A l'insti fem ràdio per la salut mental comunitària" del curs 2019-2020, en el que col·laboren alumnes del centre educatiu Can Rigol i de l'IES Baldiri Guilera del Prat.
Avui han decidit que volen parlar de com transformar les diferents violències que ens trobem diàriament en relacions de pau. En el programa ens parlen...

Dani Portillo, pratenc, esportista, assessor en nutrició objectiva i pare de tres adolescents compartirà amb nosaltres com s'ho manega a casa seva en la tornada a l'insti i ens deixarà algunes recomanacions per a començar el curs amb bons hàbits i òptima energia.

Últim programa amb els grup d'alumnes de l'IES Ribera Baixa del Prat. Avui parlem de com cuidem la salut mental en l'entorn educatiu. De com ens afecta la organització actual de les classes, el clima emocional del centre, la interacció relacional amb d'altres persones. Tot això amb una reflexió conjunta sobre com podría ser millor, un sistema que...

Avui el grup d'adolescents de l'IES Ribera Baixa entrevistaran a l'artista pratenca Stella Rubio i reflexionaran amb ella sobre les possibles relacions entre l'art i la salut mental, tant personal com comunitària, sobre què és la bellesa o sobre com gestionem el plaer i les estones d'oci.

L'alumnat del IES Ribera Baixa del Prat, ens convida avui a reflexionar sobre què entenem per Salut Mental, com ens afecta un diagnòstic i com podem cuidar-nos i cuidar la Salut Mental de tota la comunitat.
Ens acompanyen per a fer-ho la Kàtia Velar i l'Albert, del servei de recursos juvenils del Prat, El Lloro.

Avui, el grup d'alumnes de l'IES Ribera Baixa del Prat, ha volgut fer una avaluació sobre l'estat emocional de l'alumnat i una reflexió al voltant de com podem cuidar millor de la salut emocional, tant a nivell personal, com comunitari.

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!