Adolescències
 

Comencem projecte amb l'IES Ribera Baixa del Prat de Llobregat. Un grup de 13 alumnes de 4rt de la ESO, protagonitzaran i construiran conjuntament amb l'equip habitual del NEP, els continguts de l'espai mensual que dediquem a les Adolescències.

Ens acompanya avui al NEP, l'Aina Tarabini, doctora en sociología per la Universitat Autònoma de Barcelona, professora de sociología a la mateixa universitat i investigadora dels grups d'investigació GEPS (Globalizació, Educació i Política Social) i GIPE (Grup Interdisciplinar de Polítiques Educatives).

Javier Oliver, docent, escriptor, formador i divulgador, ens acompanyarà per a reflexionar sobre què vol dir realment el concepte d'èxit educatiu i ens explicarà com podem acompanyar com a famílies i/o docents per a facilitar l'assoliment d'aquest èxit educatiu en la infància i l'adolescència?

Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador, periodista. Escriptor, entre d'altres, del llibre "Estima'm quan menys o mereixi perquè serà quan més ho necessito" ens acompanyarà avui a comprendre una mica millor aquest periode i procés en la vida de qualsevol persona, que és l'adolescència.

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!