Testimonis en Primera Persona i La Alcachofa Azul

 

Relatos de superación y recuperación donde la resiliencia, la compasión, el perdón, la alegría y la búsqueda del sentido y propósito de vida se vuelven hitos imprescindibles en el camino.
Los miembros de La Alcachofa Azul nos deleitan también con una nueva entrega de su programa.

En el cicle d'històries de vida en primera persona en salut mental avui entrevistem a l'activista en salut mental Imma Arriaga, membre de l'associació ActivaMent. També podrem escoltar la 36 entrega del programa La Alcachofa Azul, projecte nascut al centre de rehabilitació comunitària del Prat, gràcies a un grup de membres del centre.

Miguel Ángel és activista de l'associació Activament, una entitat que treballa per a normalitzar les vides de les persones que estan patint un desequilibri en salut mental. Ho fan principalment divulgant els seus propis relats en primera persona. A més a més, també tindrem el testimoni de Sergi TT DJ, participant habitual del projecte...

Tenir un diagnòstic greu en salut mental és un context en el que viuen bastantes persones. Persones que, tot i la seva realitat quotidiana, tot i les fragilitats visibles i no visibles, segueixen tenint somnis, projectes de vida i ganes de passar-ho bé. Donem doncs la benvinguda avui al Projecte La Alcachofa Azul, nascut al centre de rehabilitació...

Aquest any celebrem la onzena edició del Festival Esperanzah! al Prat de Llobregat. Un Festival plataforma de propostes, idees, projectes, activitats i empreses emmarcades en la voluntat de transformació de la nostra societat a través de la cultura. Transformar, el què? Avui ens ho explica Òscar Rando, membre del grup impulsor del Festival i...

Avui ens acompanyen algunes de les participants del programa SMART; programa multidisciplinar de suport per al desenvolupament de competències personals del Prat de Llobregat.

En aquests dos programes us oferim l'entrevista completa amb l'Helios Quintas, autor de "Momentos de Lucidez, cómo superé mi depresión".

En Toni García és pratenc, president de l'Associació de les Arts del Prat i un gran amant del cinema d'animació, entre d'altres moltíssimes vessants artístiques amb les que col·labora de diferents maneres.
I a l'Espai coach del NEP, la Roser Montardit Calatayud ens explicarà què és l'empatia i com la podem desenvolupar òptimament.

Al programa d'avui ens acompanyen les integrants del projecte Prat Úbic, una associació que té per missió la cura psicològica i afectiva d'aquelles persones que ténen al seu càrrec alguna persona en situació de dependència. També aprendrem què és l'escolta activa gràcies a l'espai coach del NEP, amb la Roser Montardit Calatayud.

Programa emès els diumenges a les 19h a El Prat Ràdio, 91.6 FM
Projecte nascut el 2018 gràcies a la taula de Salut Mental Comunitària dinamitzada pel departament d'Acció Social del Prat de Llobregat 
Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis!